Виробництво оцту у італійській Мантуї - стародавня традиція, що успадковується від батька до сина. У 1962 році Джорджіо Менгаццолі створив свою компанію MENGAZZOLI, натхненний мрією розвивати традиції оцтового мистецтва в Мантуї та розповсюдити іх за межі міста, по всій Італії та по всьому світу.
З часом асортимент MENGAZZOLI було урізноманітнено від винного до яблучного оцту, кремів з бальзамічного оцту та багатьох інших продуктів, але пристрасть до своєї справи, прагнення постійного вдосконалення та натхнення для створення інновацій залишились невід'ємними рисами цієї сімейної компанії.
Нові технології відіграли провідну роль у майстерному поєднанні найкращої сировини, традицій та контролю виробництва всередині компанії, а також вдосконаленні дистрибуції продукції MENGAZZOLI по всьому світу. Сьогодні благородний продукт італійської традиції доступний в Європі, Азії, Африці, Америці та Океанії.
Контактна інформація
вул. Ак. Кримського, 4-А оф.204
м.Київ, Україна