p
MENGAZZOLI

Виробництво оцту у італійській Мантуї - стародавня традиція, що успадковується від батька до сина. У 1962 році Джорджіо Менгаццолі створив свою компанію MENGAZZOLI, натхненний мрією розвивати традиції оцтового мистецтва в Мантуї та розповсюдити іх за межі міста, по всій Італії та по всьому світу.

З часом асортимент MENGAZZOLI було урізноманітнено від винного до яблучного оцту, кремів з бальзамічного оцту та багатьох інших продуктів, але пристрасть до своєї справи, прагнення постійного вдосконалення та натхнення для створення інновацій залишились невід'ємними рисами цієї сімейної компанії.

Нові технології відіграли провідну роль у майстерному поєднанні найкращої сировини, традицій та контролю виробництва всередині компанії, а також вдосконаленні дистрибуції продукції MENGAZZOLI по всьому світу. Сьогодні благородний продукт італійської традиції доступний в Європі, Азії, Африці, Америці та Океанії.

Оцет Бальзамічний білий MENGAZZOLI

Оцет Бальзамічний білий MENGAZZOLI

Детально
Оцет бальзамічний з Модени MENGAZZOLI

Оцет бальзамічний з Модени MENGAZZOLI

Детально
Оцет винний світлий MENGAZZOLI

Оцет винний світлий MENGAZZOLI

Детально
Оцет винний чевоний MENGAZZOLI

Оцет винний чевоний MENGAZZOLI

Детально
Оцет Яблучний MENGAZZOLI

Оцет Яблучний MENGAZZOLI

Детально

    НАПИШІТЬ НАМ

    Натиснута кнопка означає згоду з політикою обробки персональних даних

    Контактна інформація

    вул. Ак. Кримського, 4-А оф.204

    м.Київ, Україна

    x